UIT in WestlandTheater De Naald

Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2019

In de eerste week van november draaien er weer nieuwe films en voorstellingen in De Naald, waaronder de magische show van Pepijn Gunneweg (BZT show, Foute Vrienden, Ashton Brothers), de TOP film Instinct, de première van het cabaretduo HUN in De Naald én een bijzondere internationale musical door leerlingen van het Floracollege.

Pepijn Gunneweg
Hij maakte zestien jaar deel uit van theatergroep de Ashton Brothers, presenteerde jarenlang de BZT show en was te zien in het Tv-programma: ‘Foute Vrienden”. Pepijn komt terug naar het theater met een eigen programma vol magie en bizarre illusies. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder. Deze 4-dimensionale show speelt zich voor, boven én tussen het publiek af.
Maandag 4 november, 20:15 uur, kaarten €24,50

TOPfilm Instinct
Het regiedebuut van actrice Halina Rijn. De drama-film toont de manipulatieve verhouding tussen een zedendelinquent en een ervaren psychologe. Met internationale en succesvolle acteurs Carice van Houten en Marwan Kenzari in de hoofdrol. Hij speelde dit jaar nog in de live-action remake van Aladdin als Jafar. NRC: “Overtuigt grotendeels zowel filmisch als psychologisch
Dinsdag 5 & 19 november, 14:00 & 19:30 uur, kaarten online of via 0174- 636900

HUN (première)
Het jonge cabaretduo HUN gaat met hun voorstelling “Alles is wel” in première in De Naald. Een cabaretvoorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden. Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours, waarbij het publiek de rol van anonieme jury aanneemt en bepaalt wie er aan het einde van het seizoen aan de haal gaat met de publieksprijs.
Woensdag 6 november, 20:15 uur, kaarten €17,00

Xenophobia, The Musical

Vijf scholen uit Europa, waaronder het Lentiz |Floracollege in Naaldwijk hebben een groot project opgezet rondom het thema Xenofobie. Deze fobie gaat over het hebben van angst voor alles wat vreemd is. In de praktijk wordt deze term gebruikt voor de angst voor mensen met een andere cultuur, een andere taal of een ander geloof. Leerlingen van het Lentiz |Floracollege zullen samen met leerlingen uit andere landen op het toneel staan en de Engelstalige musical uitvoeren.
Vrijdag 8 november, 20:15 uur, kaarten €15,00


Bioscoop
Wat is dan liefde (12 jr), Trouble (6 jr.)
TOP films: Nous finirons ensemble (12 jr), Downtown Abbey (12 jr.), Instinct (16 jr.), Fisherman’s Friends (6 jr.)
Verwacht: De brief voor Sinterklaas (AL), Waar is het boek van Sinterklaas? (AL). Frozen 2 (6).