De gitaar in de spotlights

Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2019

Op 5 januari 2020 vindt in WestlandTheater De Naald voor de vijfde keer het nieuwjaarsconcert Knallend Westland plaats. Een geweldig evenement waar jong en oud, muzikaal en theatraal talent op allerlei manieren in het zonnetje wordt gezet. Dit concert is een initiatief van Westland Cultuurweb en Blazers Collectief West. Muziekmeesters Westland en Westland Cultuurweb willen in deze editie de gitaar in de spotlights zetten. Hiervoor wordt een groot gitaarorkest samengesteld dat tijdens het nieuwjaarsconcert op ludieke wijze zal optreden. Met gitaristen van jong tot oud, én van beginners tot gevorderden die gezamenlijk het podium bestormen. 

Wil jij als gitarist meedoen? Laat dit dan voor 1 november weten! Hoe gaat het in z'n werk?

  • Je geeft je op via info@muziekmeesterswestland.nl;
  • In november worden bladmuziek en mp3’s verspreid en ga je daarmee aan de slag;
  • Er zijn 3 gezamenlijke repetities, waarvan je er minimaal 2 aanwezig bent. Deze zijn op zaterdagmiddag, 30 november 15.00-16.00 uur, 7 december 13.00-14.00 uur en 21 december 13.00-14.00 uur;
  • Én dan ben je bij de generale repetitie op zaterdagmiddag 4 januari en het concert op zondagmiddag 5 januari!

Gitaristen van alle leeftijden en speelniveau’s die het gaaf vinden om tijdens Knallend Westland op te treden kunnen zich aanmelden. Je staat dan op het grote podium van De Naald, met top licht en geluid!
Jeroen Kunstman van Westland Cultuurweb en Yolanda Davids van Muziekmeesters Westland organiseren dit optreden samen met gitaardocenten uit het hele Westland. Voor meer informatie kun je terecht op www.muziekmeesterswestland.nl/nieuws of contact opnemen via telefoonnummer 0174 352 125.