Knallend Westland zoekt jong muzikaal talent

Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2019

Het podium van WestlandTheater De Naald wordt op zondag 5 januari weer bestormd door jong talent. Dan vindt de vijfde editie van het nieuwjaarsconcert Knallend Westland plaats. Voor dit concert is de organisatie op zoek naar jonge muzikanten die voor ontroering of vuurwerk op het podium zorgen. Inschrijven voor de auditie, alleen, samen of met een groep, is mogelijk tot en met 6 oktober op www.westlandnieuwjaarsconcert.nl. De audities vinden plaats op zaterdag 12 oktober. Geselecteerde talenten krijgen professionele begeleiding en staan op 5 januari vol in de schijnwerpers in De Naald.


Knallend Westland vult het theater met een spetterend programma vol muziek, dans en theater. Special guest tijdens deze editie is het knotsgekke dameskwartet LOS Muziektheater. Met hun waanzinnige muzikaliteit, rake teksten en fysieke uitspattingen blijft deze muzikale cabaretgroep keer op keer verbazen. Samen met Blazers Collectief WEST, Muziekmeesters Westland, Dans Creatie, Theaterschool Koperen Kees én de jonge muzikale talenten bouwen zij gegarandeerd een muzikaal feest.

De muzikale leiding van het nieuwjaarsconcert is in handen van Erik-Jan de With, bekend Westlands saxofonist, docent en leider van o.a. het Westland Saxofoonorkest en Blazers Collectief WEST. Hij organiseert het concert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon Greenhouse Solutions.