Muziek en Theater Vakantieweek

Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2019

Het is nog zomervakantie! Misschien ga je in Nederland op vakantie, misschien vlieg je wel naar Spanje, of blijf je lekker thuis? Is jouw vakantie nog niet helemaal volgepland? Muziekmeesters Westland en Koperen Kees organiseren dit jaar voor het eerst een Muziek en Theater Vakantieweek! Kom in je vakantie muziek en theater maken!

De Muziek en Theater Vakantieweek is in de laatste week van de schoolvakantie, van 26 t/m 29 augustus. Van 10:00 tot 15:30 uur zijn kinderen tussen 9 en 13 jaar welkom in de theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk. Afwisselend spelen alle deelnemers muziek- en theater met de docenten van Muziekmeesters Westland en Theaterschool Koperen Kees. Na vier dagen hebben alle kinderen met elkaar een voorstelling gemaakt waar de hele familie en alle vrienden en vriendinnen van de deelnemers naar mogen komen kijken! Dit feestelijke einde van de week is op donderdagmiddag 29 augustus.

De kosten voor deze week zijn 75 euro. De kinderen krijgen vier dagen theater- en muziekles én een lekkere lunch is inbegrepen. Informeer naar mogelijkheden voor deelname per losse dag.

Voor aanmelden en informatie: info@muziekmeesterswestland.nl en 0174-352125.