Kijk mee bij Muziekmeesters

Gepubliceerd op maandag 17 juni 2019

Op zaterdag 22 juni zet muziekschool van Muziekmeesters Westland haar deuren open in Maesemunde. Muziekmeesters Westland verzorgt, met ondersteuning van Cultuurweb, muzieklessen op meerdere locaties.

Ouders en kinderen kunnen samen meedoen en een kijkje nemen bij de proeflessen Muziekparade met docente Judith van der Gaag. De beginnerscursus muziek is voor kinderen van 4 tot 12 jaar waarbij allerlei muziekinstrumenten voorbij komen en kinderen de basis van het muziek maken leren. Er is een proefles om 11.00 en om 11.45 uur, deze duurt 30 minuten.

De saxofoonleerlingen van Erik Jan de With verzorgen om 11.00 uur een workshop in de grote zaal Maesemunde. Om 13.00 in de kleine zaal kun je in de kleine zaal aansluiten bij een workshop met de gitaarleerlingen van Casper Draak. Je kunt daar een kijkje nemen en kennis maken met de docenten. Daarnaast is er een informatiestand voor vragen over lessen, cursussen en inschrijvingen voor het nieuwe seizoen.

Deze dag zijn er ook twee concerten door leerlingen van Muziekmeesters Westland in de grote zaal van Maesemunde. Vanaf 13.30 uur spelen de jonge pianoleerlingen van Peter Dingemanse. De ensembles en solisten verzorgen het concert van 15.30 uur. Daar spelen o.a. vioolleerlingen van Jorinde Geradts, een celloleerling van Katja Dirven, de saxofoonleerlingen van Erik Jan de With en meer. De concerten duren een uur en toegang tot de concerten is € 2,00 per persoon (koffie, thee, limonade is inbegrepen).

Belangstellenden zijn op 22 juni van harte welkom om een kijkje te nemen, te komen luisteren, kennis te maken met de organisatie en de docenten of informatie in te winnen over muzieklessen. Kom je ook?

Meer informatie vind je op de website van Muziekmeesters.