Gratis workshops PUUR! cultuur

Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2019

PUUR! cultuur

Maandag 6 mei zetten de leden van de Special Dance dansgroep van Dance for You, een spetterend optreden neer op het podium van Westland Theater de Naald tijdens het evenement: ‘Op cultuurtour door het Westland’. Special dance vormt een onderdeel van PUUR! cultuur, het programma dat er voor zorgt dat activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur toegankelijk zijn voor iedereen; dus ook voor Buitengewone Westlanders. Kinderen, jongeren en volwassen met een beperking, een ontwikkelings- of gedragsstoornis kunnen sinds dit schooljaar deelnemen aan diverse activiteiten op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. toevoegen foto's of link.

Ken of ben jij een Buitengewone Westlander die graag eens een keer zou willen schilderen, dansen, toneel spelen of muziek maken? Kom dan naar de PUUR! cultuur opendag op 30 juni. Van 13-16 uur maak je op locatie van Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk kennis met de vier kunstdisciplines. Muziekmeesters Westland, Dance for You en Koperen Kees verzorgen deze middag, waarbij je gedurende een half uur steeds met een andere discipline actief aan de slag gaat.

Meld je voor 21 juni aan bij Iris: ischeffers@westlandcultuurweb.nl o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en evt. betrokken organisatie.

Ben je een ouder/verzorger of welzijnsorganisatie die meer zou willen weten over het aanbod binnen PUUR!, neem dan gerust even contact op met Iris: ischeffers@westlandcultuurweb.nl. Het volledige aanbod vind je hier.