Onthulling kunstwerk van ruim 27 meter (!) lang

Gepubliceerd op maandag 13 mei 2019

Het nieuwe Hart van ’s-Gravenzande is dit jaar onderdeel van de Kunstroute 2019. Grote en kleine kunstenaars exposeren in en om het Centrum van 's-Gravenzande. Het hoogtepunt is de onthulling van het Kunstscherm op zaterdag 18 mei om 15.00 uur in de Graaf Willem II straat.

Dit kunstwerk is ruim 27 meter lang en ontworpen door José Knippenberg. Met de hartritmelijn op het scherm verbindt zij de meest bekende historische wetenswaardigheden en gebouwen van ’s-Gravenzande. José is een kunstenaar die vanuit haar positieve levenskracht mensen wil verbinden. Haar ruimtelijke objecten maakt ze graag van natuurlijke materialen en de laatste jaren ook van roestvrij metaal. In haar woonplaats Hoek van Holland staat op tien prominente plekken haar ‘Hoekse Vogel’.

Voor de onthulling van het kunstscherm, is de organisatie op zoek naar kinderen die mee willen lopen in de historische optocht. De optocht start om 14.00 uur, er wordt om 13.45 verzameld op het Marktplein. Voor alle kinderen die meedoen is er een speciale verrassing!

Loop je mee? Je kunt je aanmelden bij manonvdg@tekstueel-communicatie.nl .

Wil je meer weten over de kunst- en atelierroute? http://bit.ly/2Jdp1qn