Glazen pluim looft weer geld uit aan plannen die Westland nóg beter maken

Gepubliceerd op woensdag 1 mei 2019

Doe jij ook mee aan de Glazen Pluim? Ideeën inzenden kan tot en met vrijdag 7 juni 2019. Win een prijs tot € 5.000 om je plan uit te voeren.


Fonds 1818 en AD Haagsche Courant roepen alle inwoners van Westland op om met mooie plannen te komen om hun buurt in beweging te krijgen. Ga je sporten met de buren? Of zet je een beweging in gang om samen energie te besparen? De Glazen Pluim is op zoek naar mensen met ideeën om hun directe omgeving een beetje beter te maken. Heb je plannen, maar is net dat zetje in de rug nodig om je buurt mee te krijgen en het financieel ook mogelijk te maken? Dan is de Glazen Pluim er voor jou!


De beste ideeën kunnen prijzen winnen van € 500, € 1.000, € 2.500, en € 5.000.


Meedoen is gemakkelijk

Ga naar het aanmeldformulier en stuur je plan in. Op het formulier kun je alle informatie kwijt; wat zijn de plannen, voor wie is het bestemd, wat wil je bereiken en hoeveel geld heb je daarvoor nodig? Ook wordt gevraagd of je eventueel subsidie aanvraagt bij de gemeente of een inzameling in de buurt houdt.

Iedereen kan een plan indienen. Lid zijn van een stichting of vereniging is niet nodig. Wanneer je een paar buurtbewoners enthousiast weet te krijgen om mee te doen, is dat potentieel voldoende.


Praktische informatie

Inzenden kan tot en met vrijdag 7 juni 2019. De uitreiking van de Glazen Pluim is op maandag 24 juni in Theater De Speld.

Ongeveer één week voor de uitreiking hoor je of je project is genomineerd.


Lees hier de voorwaarden.