Avontuurlijke projectzangers en zangeressen gezocht voor feestelijke, creoolse Hoogmis

Gepubliceerd op dinsdag 29 januari 2019


 Het Bartholomeuskoor en Kamerkoor Couleur Vocale Poeldijk zoeken zangers voor een heel bijzonder project: de feestelijke 'Misa Criolla'van Ariel Ramirez tijdens de Hoogmis van Pinksteren op zondagochtend 9 juni in de St. Bartholomeuskerk te Poeldijk. Uiteraard met instrumentele bezetting van het  Ensemble del Sur en met medewerking van solotenor Jorge Martina. Het belooft een waar muzikaal spektakel te worden.

 De repetities van het Bartholomeuskoor starten op vrijdagavond, 1 februari van 19.30 uur tot 22.00 uur met  in het repetitielokaal in Zalencentrum de Leuningjes te Poeldijk. Het Kamerkoor repeteert iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur op de 'Hooizolder"' (achter het woonhuis 'De Vier Linden') op Emmastraat 11, 2681 RL te Monster.

 Welke projectzangers en zangeressen gaan geen uitdaging uit de weg? Zijn op zoek naar een leuk, ambitieus koor? En zingen de 'Misa Criolla' graag in juni met ons mee? Interesse? Kom dan gerust eens kijken op een van onze repetities voor een vrijblijvende kennismaking of geefje direct op via  zangkoren@deosacrum.nl. Je bent van harte welkom!

 De kosten voor de deelname aan dit project bedragen €25 inclusief de benodigde bladmuziek.