Alles is WIT in Kunsthuis18

Gepubliceerd op maandag 10 september 2018

Op zaterdag 22 september om 19.30 uur vindt de opening plaats van ALLES IS WIT. In deze groepsexpositie van Westlands kunstenaarscollectief WIT in Kunsthuis 18 laten ruim 16 leden een breed scala zien aan hedendaagse kunst: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk zoals: schilderijen, tekeningen, grafiek en fotografie, maar ook beelden van keramiek, marmer, enz. En alles met grote diversiteit aan materialen en technieken.

Een mooie gelegenheid om je te laten meevoeren door de beeldingskracht en fascinaties van de kunstenaars van WIT. Wie nieuwsgierig is moet zeker gaan kijken!

Als klap op de vuurpijl kun je zelf aan de slag in een workshop portret/modeltekenen naar model, geschikt voor zowel beginners als gevorderden . De gratis workshop is elke zaterdag tussen 13.30 en 14.30 uur. 

Dit jaar exposeert WIT niet in hun eigen ateliers maar in Kunsthuis 18, eveneens in het gebouw van de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk. 

De expositie is te zien vanaf vrijdagavond 21 september t/m zondag 21 oktober. De opening is op zaterdag 22 september om 19.30 uur.

Kijk ook op www.collectiefwit.nl

Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent. De toegang is gratis.