Groot podium zoek jong muzikaal talent!

Gepubliceerd op maandag 10 september 2018

Op zondag 6 januari is WestlandTheater De Naald podium voor alweer de vierde editie van het Nieuwjaarconcert Knallend Westland. Jong talent speelt een grote rol In deze sprankelende show vol muziek, dans en theater. Met het concert wil de organisatie jonge, gepassioneerde en talentvolle musici en zangers uit het Westland de kans bieden voor een groot publiek op te treden, samen met professionele en goede amateurartiesten. Op zaterdag 13 oktober vinden de audities plaats. Inschrijven hiervoor, solo of met een groep, band of koor, kan tot en met vrijdag 5 oktober op www.westlandnieuwjaarsconcert.nl.

Speciale gast bij Knallend Westland 2019 is de veelzijdige kleinkunstenares Elke Vierveijzer, in 2017 winnares van het Rabo Talenten Concours en volgens de jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival “een JALOERSMAKEND talent.” Samen met Blazers Collectief WEST, professionele en amateurmusici, Dansschool Dans Creatie, Theaterschool Koperen Kees én natuurlijk de jonge talenten staat zij garant voor een zinderende middag!

De uitverkoren talenten krijgen voorafgaand aan het concert professionele begeleiding en repeteren een aantal keren met Blazers Collectief WEST en andere artiesten. Op 6 januari staan ze vol in de schijnwerpers op het grote podium van De Naald. Zo krijgen ze de gelegenheid podiumervaring op te doen in een echt theater, samen te werken, te leren van elkaar en zich zo verder te ontwikkelen.

De muzikale leiding van het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland is in handen van Erik-Jan de With, bekend Westlands saxofonist en docent en leider van o.a. het Westland Saxofoonorkest en Blazers Collectief WEST. Hij organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon Greenhouse Solutions.