Jong talent gezocht voor Nieuwjaarsconcert Knallend Westland

Gepubliceerd op woensdag 4 juli 2018

Wanted: jong muzikaal talent! Op zaterdag 13 oktober vinden audities plaats voor de vierde editie van het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland.  De organisatie is op zoek naar jonge zangers en musici met passie en talent, die dromen van een kans op het grote podium. Inschrijven voor de audities, solo of met een groep, band of koor, kan tot en met vrijdag 5 oktober op www.westlandnieuwjaarsconcert.nl.

Het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland zal op zondag 6 januari voor de vierde keer WestlandTheater De Naald vullen met een sprankelend programma vol muziek, dans en theater. Speciale gast is de veelzijdige kleinkunstenares Elke Vierveijzer, in 2017 winnares van het Rabo Talenten Concours en volgens de jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival “een JALOERSMAKEND talent.” Samen met Blazers Collectief WEST, professionele en amateurmusici, Dansschool Dans Creatie en Theaterschool Koperen Kees staat zij garant voor een zinderende middag.

De uitverkoren talenten krijgen voorafgaand aan het concert professionele begeleiding en repeteren een aantal keren met Blazers Collectief WEST en andere artiesten. Op 6 januari staan zij vol in de schijnwerpers op het grote podium van De Naald.

De muzikale leiding van het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland is in handen van Erik-Jan de With, bekend Westlands saxofonist en docent en leider van o.a. het Westland Saxofoonorkest en Blazers Collectief WEST. Hij organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon Greenhouse Solutions