Einduitvoeringen leerlingen Muziekmeesters

Gepubliceerd op maandag 18 juni 2018

Einduitvoeringen Muziekleerlingen

Maar liefst twee einduitvoeringen van leerlingen van Muziekmeesters Westland 0p zaterdag 23 juni! Op leslocatie Maesemunde in ’s-Gravenzande spelen vanaf 10.30 uur de pianoleerlingen van Peter Dingemanse. Het concertje is in de grote zaal, waar de kinderen en jongeren mogen spelen op de mooie vleugel. Ouders en bekenden komen natuurlijk luisteren, maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Om 15.30 uur is in de grote zaal het tweede concert met ensembles en bandjes. De vioolleerlingen van Jorinde Geradts hebben de laatste vier weken geoefend met de talentengroep van Muziekvereniging Fusica en zij spelen drie musicalnummers samen. Het strijkersensemble van cellodocente Katja Dirven treedt op, evenals de zangleerlingen van Mirjam van der Beek. De band Wasted met docent Vincent Janse besluit het concert.

In de hal van Maesemunde is een informatiestand over alle muzieklessen die na de zomer weer starten. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren, kennis te maken met de docenten en informatie in te winnen over muzieklessen.

Muziekmeesters Westland vormt samen met Theaterschool Koperen Kees de Stichting voor Theater en Muziek. Ook over theaterlessen na de zomer is op 23 juni informatie verkrijgbaar. Inschrijven voor een cursus of proefles kan ter plekke!