Vinnie's Gittar Day

Gepubliceerd op maandag 4 juni 2018

Twee podia, vijftig muzikanten, dertig songs: Vinnie’s Gittar Day!


‘For The Love Of Music’ is het motto van Vinnie’s Gittar Day op 
vrijdagavond 22 juni in ’t Teejater in Naaldwijk. Op twee podia spelen studenten van Vinnie’s Gittar School hun favoriete nummers, ondersteund door zeer ervaren gastmuzikanten uit het Westland en omstreken. Een geolied technisch team zorgt voor de perfecte organisatie, sound en licht.

Iedereen met hart voor muziek is welkom bij dit jaarlijkse gitaarfestival. Dit jaar staan onder andere nummers van AC/DC, Led Zeppelin, Lady Gaga, Stevie Ray Vaughan, Robben Ford, het Gittar Day Jazz Ensemble, Prince en eigen nummers op het programma. Soms met brullende gitaren, soms met alleen een akoestische gitaar, maar altijd eerlijk en oprecht, zonder competitie of strijd en met het verhaal als uitgangspunt.

Behalve genieten van de fantastische muziek bij Vinnie's Gittar Day kunnen bezoekers zelf losgaan tijdens de Super Blues Jamsessie: een standaard 12 bar blues in A7, waaraan alle aanwezigen die een instrument spelen mee kunnen doen. Inmiddels legendarisch zijn de onverwachte, spontane optredens van oud-leerlingen en ervaren bezoekers. De combinatie van kwaliteit, spontaniteit en de unieke sfeer, waarin liefde voor muziek centraal staat, maakt Vinnie’s Gittar Day meer dan de moeite waard, ook voor muziekliefhebbers van buiten Westland!

Vinnie’s Gittar Day vindt plaats op vrjjdag 22 juni van 19.30 tot 0.30 uur in ’t Teejater, Havenstraat 43-45, 2671 GH Naaldwijk. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Een programmaboekje met achtergrondinformatie over de leerlingen en de gespeelde nummers ligt klaar bij de ingang. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Vinnie's Gittar School: