Mei Dans Festival met Nederlands bekendste danser Timor Steffens

Gepubliceerd op woensdag 25 april 2018

In de meivakantie is het zover! Tijdens het Mei Dans Festival kunnen kids en jongeren zich weer helemaal uitleven. Het Mei Dans Festival vindt plaats op 7,8 en 9 mei en wordt georganiseerd door Stichting Westland Danst.

Op woensdag 9 mei 2018 geeft Nederlands bekendste danser en choreograaf Timor Steffens twee workshops hiphop voor jongeren vanaf 10 jaar in sporthal De pijl in Naaldwijk. Het maakt niet uit of je les hebt bij een van de aangesloten dansscholen, iedereen is welkom! Timor Steffens is bekend van diverse tv-programma’s als ‘So you Think You Can Dance’ en ‘Dance, Dance, Dance’ en danser bij shows van wereldsterren zoals Michael Jackson en Madonna.
Toegangskaarten zijn online te koop via www.festivalwestlanddanst.nl.
Ook zullen op 9 mei de dansscholen Dans Creatie, Dance Innovation en Dance For You met hun leerlingen spetterende optredens verzorgen.
Ga voor het volledige programma naar www.festivalwestlanddanst.nl of volg @StichtingWestlanddanst op Facebook en Instagram.

Op 7 & 8 mei zijn de Dansdagen voor kids van 4 t/m 12 jaar. Leerlingen van de genoemde dansscholen kunnen tijdens deze Dansdagen op hun eigen dansschool deelnemen aan leuke dansworkshops, knutselen en een lekkere lunch. En natuurlijk zal er hard worden gewerkt aan de choreografiën voor 9 mei! De kosten voor de bedragen €20,-, opgeven voor deze dansdagen gaat via de eigen dansschool.

Over Stichting Westland Danst
Stichting Westland Danst is een koepelorganisatie voor de danssector en opgericht door een aantal Westlandse dansorganisaties met ondersteuning van Westland Cultuurweb. In het Westland zitten er volgen meer dan 4000 jongeren dansles. Naast het bevorderen van de samenwerking tussen Westlandse dansscholen en –verenigingen heeft Stichting Westland Danst als doel het gezamenlijk initiëren, organiseren en uitvoeren van dansevenementen om zo de dansparticipatie in de regio Westland te vergroten. Bij Stichting Westland Danst zijn de volgende dansscholen aangesloten: Dans Creatie, Dance for You en Dance Innovation. Inmiddels hebben er twee dansevenementen plaatsgevonden en staat dus op 7,8 en 9 mei het Mei Dansfestival voor de deur.