Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar!

Gepubliceerd op donderdag 29 maart 2018

Zet jouw vereniging in de schijnwerpers

Natuurlijk is jouw vereniging geweldig, maar hoeveel mensen weten dat eigenlijk? Jullie dansen, spelen, musiceren en zingen de sterren van de hemel, maken de prachtigste dingen en dat wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Dat kan: door mee te doen aan de verkiezing Vereniging van het Jaar.

De verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Dus meld je vereniging aan en deel jullie unieke verhaal op www.verenigingvanhetjaar.nl! Aanmelden kan tot 9 april, daarna kan er op jouw vereniging gestemd worden. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Mensen die hun stem uitbrengen op jouw vereniging maken ook kans op leuke prijzen.

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl

Volg de verkiezing via: Twitter | Instagram | Facebook | YouTube

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.