Kunstenaars gezocht voor 6e Open Atelierroute Wateringen/Kwintsheul

Gepubliceerd op vrijdag 23 maart 2018

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 wordt de 6e editie gehouden van de Open Atelierroute Wateringen/Kwintsheul (OAWK). Tijdens dit tweejaarlijks evenement exposeren lokale kunstenaars hun werk in hun eigen atelier, thuis of op bijzondere locaties. De organisatie van de atelierroute roept alle amateur- en professionele kunstenaars uit Wateringen en Kwintsheul op om zich voor 15 mei aan te melden voor dit inspirerende weekend!

 

Het doel van de atelierroute is om werken van lokale kunstenaars onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Tijdens de vorige OAWK werden gedurende het weekend 18 ateliers opengesteld met werken van ruim 30 verschillende kunstenaars. Schilderijen, beeldhouwwerk, keramiek, fotografie, ruimtelijk werk, glaskunst, digitale kunst, of een geheel nieuwe invalshoek. In Wateringen en Kwintsheul wordt gewerkt vanuit vele disciplines.

Zo’n 1000 belangstellenden bezochten de vorige editie van de kunstroute. Bezoekers zijn enthousiast over het grote kunstenaarsaanbod in eigen dorp, waar ze veelal geen weet van hebben. Behalve een kijkje nemen in het atelier van de kunstenaar, kunnen bezoekers ook werk kopen. Deelnemers stellen hun eigen atelier of woonhuis open voor het publiek, of exposeren jun werk op een zelfgekozen locatie. Solo, gezamenlijk, of in groepsverband. Alle disciplines zijn welkom! Aanmelden kan tot 1 5 mei via openatelierroutewateringen@gmail.com.

 

Kijk voor meer informatie op Facebook of Weebly of stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.

De organisatie van de Open Atelierroute berust bij de Werkgroep OAWK, onder supervisie van de Culturele Raad Wateringen-Kwintsheul.