Bijeenkomst Westlands Theatercentrum nieuwe stijl

Gepubliceerd op maandag 12 februari 2018

Alweer zo'n supergoed initiatief! Westlands Theater Centrum nodigt iedereen die op wat voor manier dan ook actief op theatergebied is in Westland (amateur, semiprofessioneel en professioneel) uitvoor een bijeenkomst op donderdag 8 maart om 19.30 uur in de theaterzaal van het Floracollege te Naaldwijk.

 Het Westlands Theatercentrum (WTC) wil voortaan voor theaterininiatieven in allerlei vormen én voor individuele theatermakers van betekenis kunnen zijn. Want het WTC is bedoeld om activiteiten neerzetten die door gebrek aan menskracht, financiën of deskundigheid in je eentje moeilijk te realiseren zijn. Plannen voor 2018 omvatten o.a.
uitbreiding van deelnemers aan het WTC, workshopdagen voor jongeren en voor volwassenen
een Monologen- en Dialogenfestival.

 Het WTC hoort heel graag welke ideeën er bij jullie leven én wat voor jullie een reden en voorwaarde zou kunnen zijn om je bij het WTC aan te sluiten. Vinden jullie het een goed idee om samen één grote sterke theaterkoepel te vormen om als theaterliefhebber te leren en te laten leren, om te spelen, om te experimenteren en te beleven?

 Laat je horen op 8 maart! Je bent van harte welkom van 19.30 uur tot 22.00 uur. Naast een kort, informatief gedeelte ga je (inter)actief met elkaar aan de slag. En natuurlijk is er na afloop een gezellige borrel.
Locatie: Theaterzaal Floracollege, Burgemeester Elsenweg 8, 2671 DC in Naaldwijk.

 Aanmelden graag uiterlijk 1 maart bij Corrie Stolk, via rlgstolk@kabelfoon.nl.