Workshops Muziekmeesters Westland tijdens Kerst Winterfair Maesemunde

Gepubliceerd op woensdag 6 december 2017

Op 9 december verzorgen docenten van Muziekmeesters Westland workshops tijdens de Kerst Winter Fair van Maesemunde. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen in verschillende workshops meedoen en voor papa’s is er een heel speciaal uurtje.

 De gratis workshops van Muziekmeesters duren 60 minuten. Om 10.30 start Spelen Met Muziek voor kinderen van 1 tot 4 jaar met een ouder, grootouder of verzorger. Docente Jorinde Geradts laat kinderen en ouders kennismaken met liedjes, dansjes en muziekspelletjes. Jorinde is ook viool docente en kinderen kunnen vanaf 11.30 uur de viool uitproberen. Om 13.00 uur is er een workshop voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Zij gaan aan de slag met muziektheater onder leiding van theater- en muziekdocent Serge Bosman.

De Ukelele is een fantastisch snaarinstrument voor kinderen om in een korte workshop te bespelen. Onder leiding van gitaardocent Casper Draak ga je snaren tokkelen, akkoorden uitvinden en jezelf begeleiden. Deze workshop is om 14.00 uur voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

Om 14.00 uur is er ook een workshop  voor papa’s. Welke papa wil graag zingen of een verhaal aan zijn kinderen vertellen met begeleiding van gitaarklanken? Deze workshop inspireert en oefent met de aanwezige vaders de beginselen van het gitaarspel. Eigen gitaar meebrengen mag, maar er staan ook gitaren klaar voor de deelnemers.

Om 15.00 uur is er een popband workshop voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar. Bandcoach Vincent Janse en de band Wasted met zangeres Mireille Verschoor zijn er dit uur en er staat compleet pop instrumentarium klaar voor de deelnemers. Spelen in een echte band? Doe mee met deze workshop op 9 dec.

Vanaf 14.00 uur verzorgt het popkoor True Colors korte Pop-Ups onder leiding van Mirjam van der Beek.

Er is veel muziek te beleven op 9 december in Maesemunde, wil je meedoen met een workshop? Kom op tijd, dan ben je verzekerd van deelname. Wil je eens een muziekinstrument uitproberen? Dat kan ook, kom langs bij de stand van Muziekmeesters.