Interactieve expositie studenten Bloem & Design MBO Lentiz bij Kunsthuis18

Gepubliceerd op dinsdag 5 december 2017

Zaterdag 9 december begint weer een bijzondere expositie bij Kunsthuis18! Acht derdejaars studenten van de opleiding Bloem & Design van MBO Lentiz, organiseren in het kader van hun eindstudieopdracht, een tentoonstelling met natuurlijke materialen en levende producten. Van zaterdag 9 december tot 23 december krijgen de studenten als vak experts de gelegenheid hun kwaliteiten aan de bezoekers van Kunsthuis18 te tonen. Zo presenteren en verkopen zij - in een oase van bloem, groen en styling - onder andere florale objecten en andere (innovatieve) producten en diensten.

Het wordt een leuke, interactieve tentoonstelling. Een aantal studenten gaat live aan het werk en gaat hierover in gesprek met het publiek. Zij doen op deze manier marktonderzoek voor hun bedrijfsplan. De deelnemers creëren individueel een eigen stijlkamer met creatieve en innovatieve ideeën en komen zo tot inspirerende en verrassende producten en diensten. Als eyecatcher maakt iedere student een “Floraal Object” voor hun eigen stijlkamer. Daarnaast tonen zij hun portfolio. Met elkaar vormen zij een interessante tentoonstelling voor jong en oud en is het tegelijkertijd een top leerproces in de beroepspraktijk. De presentaties van de studenten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury.

Nellie van Geest, de nieuwe voorzitter van Kunsthuis18, opent de expositie op zaterdag 9 december om 15.00 uur.
Scheidend voorzitter Gert van der Sar, tevens sponsor van deze expositie, zal dan officieel de voorzittershamer aan Nellie van Geest overdragen.

Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door onze sponsporen Business People en Greenport People Ruimte voor Jong Talent. Kunsthuis18 is gevestigd in de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk