Westland in liedjes en in kerstsfeer!

Gepubliceerd op woensdag 22 november 2017

Op zondagochtend 10 december vindt om 10.30 uur in de Hofboerderij in Wateringen een bijzonder optreden plaats.
Maghen Hilgersum bezingt het Westland. Over hoe mooi het Westland is, over Westlandse mannen over de toekomst van het Westland, over de kust, over krenten, over bijnamen, over taal, familieverbanden, maar ook over liefde en dementie. Het is een zeer gevarieerd liedjesprogramma waarin plaats is voor humor en voor nadenken.

Voor het eerst heeft Maghen een programma samengesteld met eigen, origineel, repertoire. Aart van den Berg neemt de liedteksten voor zijn rekening. Alle composities, waaronder het eerste Westlandse Kerstlied, zijn van eigen bodem. Ook gedichten over het Westland hebben een plaats in het programma en het Historisch Archief Westland zorgt voor beelden ter ondersteuning van de liedjes en teksten.

Beide Westlanders werken al jaren samen in het kader van de Dodenherdenking op 4 mei. Maghen wordt op de piano begeleid door Sebastiaan Philippa, pianist en dirigent van een aantal Westlandse koren.

Kortom, een Westlandse zondagochtend die je niet mag missen!

Met: Maghen Hilgersum (zang) en Sebastiaan Philippa (piano)

zondagochtend 10 december 2017

Zaal open om 10.00 uur.

Aanvang 10.30 uur, einde 12.00 uur.

Hofboerderij, Hoflaan 1 Wateringen.

Entree € 5.- inclusief koffie of thee met wat lekkers.

Aanmelden via info@crwateringen.nl of telefonisch na 17.00 uur: 06 50607148

Westland in liedjes is een productie van Theater in Feite en speciaal aangepast voor deze zondagochtend. De voorstelling wordt

georganiseerd door Culturele Raad Wateringen n mede mogelijk gemaakt door Cultuurweb Westland.