Westlands Theater Centrum zoekt voorzitter en penningmeester

Gepubliceerd op dinsdag 21 november 2017

Het Westlands Theater Centrum is een kleine culturele organisatie op het gebied van amateurtoneel, een samenwerkingsverband van vijf amateurtoneelverenigingen (Rokagemto, ’s-Gravenspel, De Plankeniers, Het Wilde Westen en Vrij Theater) en Theaterschool Koperen Kees. Het WTC organiseert diverse activiteiten, waaronder theaterfestivals (bijv. Festival Onder De Hoge Bomen) en educatie voor jong en oud d.m.v. workshops en masterclassses. Daarbij werkt het WTC samen met het Cultureel Platform Westland en Westland Cultuurweb.

Om al dit moois tot stand te kunnen brengen is het WTC op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, te weten een voorzitter en een penningmeester.

Hieronder vind je de vacatures. Ben of ken jij degene die het WTC zoekt, of wil je meer informatie over een van beide functies en/of het Westlands Theater Centrum? Neem dan snel contact op met de secretaris van het WTC Corrie Stolk via  rlgstolk@kabelfoon.nl   of tel. 0174 629718.

De vacatures:

Voorzitter Westlands Theater Centrum ( WTC), vanaf 1 januari 2018

Werkzaamheden: leiding geven aan ons WTC met andere bestuursleden.  Nieuw beleid ontwikkelen t.b.v. onze culturele en educatieve programma’s voor theatermakers en theaterspelers( jeugd en volwassenen).  We willen Westlandbreed zoveel mogelijk amateur- en professionele theatermakers/theaterspelers aan ons binden en met elkaar een grote groep vormen die elkaar op allerlei gebieden kan inspireren. Enige ervaring in een relevante functie is gewenst.

Werktijden en locatie: acht bestuursvergaderingen per jaar in Naaldwijk. Er is geen eigen WTC home, de leden bieden flexibel onderdak op de diverse locaties. Binnen Westland is alles bereikbaar per fiets.       

Penningmeester Westlands Theater Centrum ( WTC), vanaf 1 januari 2018

 Werkzaamheden: financieel leiding geven aan ons WTC met andere bestuursleden.  Nieuw beleid ontwikkelen t.b.v. onze culturele en educatieve programma’s voor theatermakers en theaterspelers( jeugd en volwassenen).  We willen Westlandbreed zoveel mogelijk amateur- en professionele theatermakers/theaterspelers aan ons binden en met elkaar een grote groep vormen die elkaar op allerlei gebieden kan inspireren. Enige ervaring in een relevante functie is gewenst.

Werktijden en locatie: minimaal 4  bestuursvergaderingen per jaar in Naaldwijk + thuiswerk computer. Er is geen eigen WTC home, de leden bieden flexibel onderdak op de diverse locaties. Binnen Westland is alles bereikbaar per fiets.