Kunstkracht 10 kunstdocenten gezocht!

Gepubliceerd op vrijdag 17 november 2017

Voor Kunstkracht 10, de doorlopende leerlijnen cultuureducatie in het Westland, zijn we op zoek naar kunstdocenten! 

In de disciplines muziek, theater, dans, media, literatuur, filosofie, beeldende kunst en erfgoed zijn voor alle groepen lessen opgenomen waar scholen cultureel aanbieders voor kunnen inschakelen. Nog niet alle lessen zijn opgevuld. Ben jij kunstvakdocent of culturele aanbieder op een van de hierboven genoemde disciplines? En heb je interesse om aan de slag te gaan op de Westlandse scholen? Kom dan naar onze ontwikkelbijeenkomst en/of meld je aan als aanbieder.


Ontwikkelbijeenkomst aanbieders Kunstkracht 10
Op dinsdagochtend 28 november organiseren wij van 10.00-11.30 uur in de Kunstgarage, Zuideinde 12 in Naaldwijk een bijeenkomst waarin we jou alles vertellen over Kunstkracht 10 en met name over de nieuwe, vereenvoudigde aanpak. De aanpak is vereenvoudigd doordat je de lessen niet meer per lesfase hoeft uit te werken, maar enkel een korte, wervende tekst voor de scholen opstelt. Bovendien kun je alles digitaal invoeren en makkelijk tussentijdse wijzigingen doorgeven.


De ochtend bestaat uit verschillende onderdelen waarin je meer te weten komt over:

  • Kunstkracht 10 en jouw mogelijkheden als extern aanbieder
  • Kunstkracht 10: de vernieuwde en vereenvoudigde aanpak. Hoe werkt het?
  • Welke externe lessen en workshops binnen Kunstkracht 10 nog geen aanbieders hebben (waar is nog behoefte aan nieuw aanbod?)
  • Begeleiding bij het (ter plekke) invullen van de formulieren of het invoeren van nieuwe aanbod
  • Ervaringen delen

Kortom: een informatieve ochtend waar je gelijk de eerste stappen kunt doen om jezelf als aanbieder van Kunstkracht 10 verdiepingslessen en workshops te registreren.


Ben je al aanbieder?
Jij bent ook van harte welkom! Naast informatie over de nieuwe aanpak kun je je gelijk op simpele wijze aanmelden voor nieuw aanbod. Je kunt er ook voor kiezen om later aan te schuiven of alleen aan één of enkele onderdelen mee te doen. Aanmelden kan tot vrijdag 24 november via ischeffers@westlandcultuurweb.nl.


Wil je alvast meer lezen? Kijk eens op de pagina Informatie voor kunstdocenten.