Uitslag jong-talent audities Nieuwjaarsconcert Knallend Westland

Gepubliceerd op donderdag 2 november 2017

En de winnaars zijn … 

Wat een explosie van plezier en talent was het bij de jong-talent audities voor het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland! Maar de jury is eruit, op 7 januari 2018 staan vol in de schijnwerpers op het grote podium van De Naald:

Melanie Eijgermans (saxofoon), Louise Blonk (saxofoon), Maaike Strik (trompet), Daniel Sieczkowski (accordeon), Babette Zwinkels (ukelele en zang), Stephanie de Beer (zang) en de band ‘Wasted’, bestaand uit Tobias Vroeg, Tim de Jong, Ehran Ruinard en Jesse Veenman.

Alweer voor de derde keer zal het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland WestlandTheater De Naald vullen met een sprankelend programma vol muziek, dans en theater. Met Blazers Collectief WEST, Westlandse professionele en amateurmusici van muziekverenigingen en Muziekmeesters Westland, slagwerkgroep PerQzzy, Dansschool Dans Creatie en Theaterschool Koperen Kees en …‘lady of soul’ Berget Lewis! Kaarten reserveren kan hier.

Van harte gefeliciteerd Babette, Daniël, Louise, Maaike, Melanie, Stephanie, Tobias, Jesse, Tim en Ehran, jullie gaan knallen op 7 januari!

De muzikale leiding van het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland is in handen van Erik-Jan de With, bekend van o.a. het Westland Saxofoonorkest, het Blazers Collectief WEST en de Westlandse Saxofoondag. Erik-Jan de With organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald.

Het Westland Nieuwjaarsconcert wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon Greenhouse Solutions