Koor Musica bij Oude Kerk Klassiek

Gepubliceerd op maandag 2 oktober 2017

Zondag 22 oktober vindt in de sfeervolle Oude Kerk het eerste concert van Oude Kerk Klassiek plaats van dit seizoen. Speciale gast deze middag is de Westlandse Koorvereniging Musica.

Ook dit seizoen realiseert St. Vrienden van de Oude Kerk in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald een aantal prachtige concerten in de Oude Kerk in Naaldwijk. Met topmusici die garant staan voor topconcerten. Zondag 22 oktober brengt Westlandse koorvereniging Musica onderleiding van dirigent Gerard Breas een gevarieerd programma met onder meer het Ave Maria van Giulio Caccini, A Celtic Prayer van Karl Jenkins, Sing to the Lord van Vivaldi en This World van L. van Beethoven / Tom Parker. Met medewerking van Anitra Jellema (sopraan), Aarnoud de Groen (orgel), Arthur Postma (vleugel) en Ensemble Hive-Five.

Het volledige programma is te vinden op de website van De Naald.

Reserveren
Locatie: Oude Kerk, Wilhelminaplein Naaldwijk.  Aanvang: 15.00 uur.
Kaartverkoop à € 12,50 inclusief consumptie via Westlandtheater De Naald
Telefonisch 0174-636900 of via www.westlandtheater.nl

De Westlandse Koorvereniging Musica is een gemengd koor, dat muziek uitvoert in alle facetten en stijlen. In de afgelopen 25 jaar is er een ruime ervaring opgedaan met optredens door het hele land, onder meer als vast begeleidingskoor van The New Londen Chorale van Tom Parker. Verder werd gewerkt met o.a. Rob de Nijs, Anita Meijer, Ernst Daniël Smid, Margriet Eshuijs, Jan Vayne, Willeke Alberti, Joke de Kruijf, Petra Berger etc. Het koor zingt alle muziekgenres en beschikt over een uitgebreid repertoire met diverse stijlen en artistieke kwaliteiten.