Nieuwjaarsconcert zoekt weer muzikaal talent!

Gepubliceerd op donderdag 6 juli 2017

Het is nog ver weg, maar op 7 januari 2018 vindt het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland plaats. Met Blazers Collectief Westland en niemand minder dan zangeres Berget Lewis wordt het nieuwe jaar in theater de Naald spetterend ingeluid!

Ben jij jong, kom je uit het Westland en heb je muzikaal talent? Zing of speel je de sterren van de hemel en wil je het grote podium van de Naald bestormen? Grijp dan na de zomer je kans!

Geeft je op via de site van het nieuwjaarsconcert: www.westlandnieuwjaarsconcert.nl

Op 28 oktober kun je voorspelen en……misschien wordt je uitgekozen en stat je op 7 januari te schitteren in de Naald.


Een traditie lijkt geboren met het Westland Nieuwjaarsconcert, een initiatief van Westland Cultuurweb waarmee ook 2018 feestelijk, swingend en muzikaal wordt ingeluid. Blazers Collectief West, een bigband van louter professionele muzikanten, verzorgt een knallende start van het nieuwe jaar. Een theatrale reis langs vele muziekstijlen. Met onder andere Dans Creatie, Theaterschool Koperen Kees, slagwerkgroep PerQzzy en jonge muzikale talenten die voor het eerst het grote podium bestijgen.

Niemand minder dan powervrouw Berget Lewis is special guest van deze Knallend Westland editie. Het dak van De Naald gaat er deze middag gegarandeerd af!

Erik-Jan de With organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald. Knallend Westland wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon.

Bestel kaarten op www.westlandtheater.nl