Feestelijke afsluiting beeldende kunstproject Kunstkracht 55+ bewoners Terwebloem

Gepubliceerd op maandag 26 juni 2017

Feest in De Terwebloem op woensdag 28 juni 2017 om 10.00 uur! Met de onthulling van drie kunstwerken, gemaakt door bewoners samen met kunstenaar Martin Groen en leerlingen van het Lentiz Floracollege, vindt dan de afsluiting plaats van het beeldende kunstproject in het kader van Kunstkracht 55+.

In april dit jaar ging het beelden kunstproject van start. Maar liefst 32 bewoners van de Terwebloem deden actief mee. Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van de deelnemers, Martin Groen, activiteitenbegeleidster Joke Scholten en vrijwilligster Ank Helderman kwamen drie gezamenlijke kunstwerken tot stand. Ook speelden ruim 40 leerlingen uit de kunstklassen van het Flora Lentizcollege uit Naaldwijk speelden een bijzondere rol in het project. Zij waren aanwezig tijdens de lessen in de Terwebloem om te ondersteunen en maakten in de lessen op school de tekeningen en schilderijen van de bewoners tot een geheel. Dit is dan ook echt een project van jong en oud geworden!

Familie, vrienden, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, zorg- en welzijnmedewerkers, en alle andere geïnteresseerden: u bent van harte welkom! Locatie: de multifunctionele ruimte op de begane grond van de Terwebloem, Van Bergenhenegouwenlaan 2, 2685 GB in Poeldijk

Programma:

10.00 uur: inloop met koffie/thee voor deelnemers, bewoners en gasten

10.30 – 11.30 uur: onthulling van de kunstwerken en een open les ‘vrij schilderen’ voor de bewoners

11.30 – 12.00 uur: napraten en gelegenheid tot vragen, meer informatie over de opzet van het project etc.

Lees hier meer over Kunstkracht 55+