Gijs ter Haar bij ‘Café De Mooie Woorden’

Gepubliceerd op donderdag 1 juni 2017

“Huil maar lief dat ik een vat vol tranen ben is geen geheim toch zal er altijd ruimte zijn een plekje om je te troosten er is geen zaligheid of zin die ik niet eerder al eens had om later ergens los te laten”

Deze mooie woorden zijn van Gijs ter Haar, de eregast op de zevende editie van “Café de Mooie Woorden”. Gijs wordt ook wel ‘the Godfather of Slam’ genoemd, hij is in 1963 geboren in Apeldoorn en na een leven dat turbulent genoemd mag worden is Gijs rond 1990 begonnen met het schrijven van poëzie en inmiddels is hij legendarisch in poëzie minnend Nederland. Een uitgelezen kans dus om toppoëzie live te horen en te zien

Het ‘Café Mooie Woorden’ van 8 juni 2017 vindt zoals de vorige edities weer plaats bij De 3 Winckels, Dijkweg 3 in Naaldwijk. De recent vernieuwde zaal is vanaf 19:30 uur gratis toegankelijk . U kunt behalve Gijs ter Haar luisteren naar een keur aan Westlandse schrijvers en dichters, op het podium staan naast de Westlandse streekdichter Marijke van Geest ook Ineke de Bruin, Paul Vis, Piet Jansen, Hans Kamp, Nico van de Wetering, Lia Spitters, Peter J. Pakvis, Margriet Pakvis, en Dick Voogd. We kunnen u een wervelende avond beloven waarbij de diversiteit u gaat verassen.

Natuurlijk is de muzikale omlijsting van deze editie weer superbe, uit Den Haag komt het duo “De Kleine Nachtrevue” dat met hun Chansons Noir de liefde en waanzin bezingen met een zwarte humor. Op vele podia hebben zij successen geboekt, Marlon Cappelle en Sander Westerduin op gitaar en accordeon gaan u zeker mede een mooie avond bezorgen. De presentatie van deze avond, die u vol trots wordt aangeboden door “Schrijvers- Tussen-De-Kassen” is in handen van Etwin Grootscholten, provinciedichter van Zuid-Holland.

Tijdens de avond zijn de (gesigneerde) boeken van Westlandse schrijvers bij de boekentafel van The Read Shop te koop. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb, Voort & Partners, The Readshop en De 3 Winckels. Café Mooie Woorden duurt van 20:00 tot 22:30 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Wie zeker wil zijn van een plekje kan alvast reserveren op de website www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl