Vinnie's Gittar Day

Gepubliceerd op woensdag 31 mei 2017

Twee podia, vijftig muzikanten, dertig songs: Vinnie’s Gittar Day!

 
‘All For The Love Of Music’ is het motto van Vinnie’s Gittar Day op vrijdagavond 23 juni in ’t Teejater in Naaldwijk. Op twee podia spelen 50 leerlingen van Vinnie’s Gittar School hun favoriete nummers, ondersteund door zeer ervaren muzikanten uit het Westland. Een geolied technisch team zorgt voor de perfecte sound en licht.
Iedereen met hart voor muziek is welkom bij dit unieke gitaarfestival. Dit jaar staan onder andere nummers van AC/DC, Royal Blood, The Rolling Stones, Nirvana, Fleetwood Mac, Paolo Nutini, Rachmaninov, Queen, Jazz, Blues en eigen nummers op het programma. Soms met brullende gitaren, soms met alleen een akoestische gitaar, maar altijd eerlijk en oprecht.
Behalve genieten van de fantastische muziek bij Vinnies Gittar Day kunnen bezoekers zelf losgaan tijdens de Super Blues Jamsessie: een 12 bar blues in A7, waaraan alle aanwezigen die een instrument spelen mee kunnen doen. Inmiddels legendarisch zijn de onverwachte optredens van oud-leerlingen en ervaren bezoekers.  De combinatie van kwaliteit, spontaniteit en de unieke sfeer, waarin liefde voor muziek centraal staat, maken Vinnie’s Gittar Day meer dan de moeite waard, ook voor muziekliefhebbers van buiten Westland!

Vinnie’s Gittar Day vindt plaats op vrjjdag 23 juni van 19.00 tot 0.30 uur in ’t Teejater, Havenstraat 43-45, 2671 GH Naaldwijk. Toegang is gratis, een programmaboekje met achtergrondinformatie over de leerlingen en de gespeelde nummers ligt klaar bij de ingang. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Vinnie's Gittar School.