Certhon steunt cultuur voor jong en oud

Gepubliceerd op donderdag 18 mei 2017

“Als bedrijf willen we graag een bijdrage leveren aan de gemeenschap en aan de verbinding die deze projecten tot stand brengen. Het is geweldig als door onze ondersteuning jong en oud van kunst en cultuur kunnen genieten!” Aldus directeur Hein van der Sande van het Het Poeldijkse bedrijf Certhon. Certhon zal de komende vier jaar onze projecten Kunstkracht 55+ voor ouderen en het Nieuwjaarsconcert ‘Knallend Westland’ voor de jeugd financieel ondersteunen!

Kunstkracht 55+ is ontwikkeld om ouderen te stimuleren om actief bezig te zijn met verschillende vormen van kunst. Dans-, muziek- en beeldende kunstprojecten in verzorgings- en verpleeghuizen van Careyn en Pieter van Foreest zijn succesvol verlopen en werden door de deelnemers zeer gewaardeerd. Dankzij Certhon kunnen de komende vier jaar weer een aantal nieuwe projecten worden gerealiseerd. Het Nieuwjaarsconcert ‘Knallend Westland’ biedt jong muziek-, dans- en theatertalent een groot podium in theater de Naald, waar zij door professionele Westlandse muzikanten worden begeleid. ‘Knallend Westland’ krijgt gedurende drie jaar financiële ondersteuning.

Certhon is specialist in het ontwerpen en realiseren van moderne kassen, groeicellen en technische installaties voor de internationale glastuinbouwsector. We hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen hoe blij we zijn met deze samenwerking! Het is uniek dat een bedrijf op deze manier kunst en cultuur wil ondersteunen, zeker voor amateurkunst. Echt ge-wel-dig dat Certhon amateurkunst in het Westland op deze manier een waardevolle duw in de rug geeft. Wij op onze beurt gaan er natuurlijk de komende jaren weer hard tegenaan om zoveel mogelijk ouderen en jongeren van deze succesvolle programma's te laten profiteren!

Lees hier meer over Kunstkracht 55+