'Genesis' marathonvoorstelling Theatergroep Het Wilde Westen

Gepubliceerd op dinsdag 18 april 2017

Van 12 t/m 14 en van 19 t/m 21 mei speelt Theatergroep Het Wilde Westen (voorheen Epicentrum Toneel en St. Jan Baptist '93) haar eerste marathonvoorstelling in de nieuwe Theaterloods.

'Genesis' is een reis door de eeuwenoude verhalen van het eerste Bijbelboek. Van Adam &  Eva
in de Hof van Eden tot en met Jozef aan het hof van de Farao in Egypte. Alle kanten van het menselijk bestaan trekken voorbij: broedermoord, verkrachting en burgeroorlog, maar ook onvoorwaardelijke liefde, verbondenheid en vergeving. De mens op reis, van het huidige Irak tot aan Egypte. Genesis vormt tot op de dag van vandaag het DNA van onze westerse cultuur.
Genesis zit boordevol actualiteit. Het gaat over mensen die bereid zijn om dood te gaan om het ergens anders beter te hebben. En over identiteit en cultuur. Thema’s waar wij tegenwoordig elke dag mee te maken hebben.

De voorstelling wordt onderbroken door twee pauzes, met eten en drinken. Sophie Kassies tekende voor de fantastische bewerking van het eerste Bijbelboek. Onder regie van Kees Stolze zorgen meer dan 30 spelers in 65 hoofdrollen, muzikale ondersteuning vanuit The Stolz Quartet, filmbeelden van Hans Dekker van V-Jake en kledingontwerp door Van Delft & Co. voor een voorstelling die je nog lang bij zal blijven!

Aanvang 17.30 uur (matinee 15.00 uur), met twee pauzes. De voorstellingen zijn rond half elf (matinee rond acht uur) afgelopen.
Entree € 30,- inclusief eten & drinken.

Kaartverkoop:
T: Peter Luiten - (070) 3687146, Corrie Stolk -
(0174) 629718 en Willem van Delft - 06 511 165 51.
E: reserveren@tghetwildewesten.nl

Locatie: TheaterLoods Westland, Hoogwerf 8C, Naaldwijk (Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg).

Meer informatie op de website van Het Wilde Westen