WKF zangworkshopdag voor kinderen met Wishful Singing

Gepubliceerd op maandag 13 maart 2017

Zingen is gezond voor je lichaam, goed voor je hersenen, maar vooral heel erg leuk om te doen! Op zaterdag 25 maart organiseert de Westlandse Korenfederatie voor het eerst een zangworkshopdag speciaal voor kinderen. Zit je op een koor of hou je gewoon heel erg van zingen? Geef je dan op. In je eentje zingen is leuk, maar met z'n allen nog leuker!

Je krijgt een dag lang workshops met spannende namen als ‘Songs and Games’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Folksongs’van de zangeressen van het bekende ensemble Wishful Singing. Zij leren je niet alleen nieuwe en swingende liedjes, maar ook hoe je je stem goed kunt gebruiken. Aan het einde van de dag is er een optreden samen met Wishful Singing.

De zangeressen van het a capella kwintet Wishful Singing zijn wereldberoemd. Ze zingen klassieke muziek op podia van Amsterdam, tot in Amerika en Japan, ze reizen de hele wereld over. Ook zijn ze vaak op tv te zien of in het theater bij een muziekvoorstelling. Naast optreden heeft Wishful Singing veel ervaring met het lesgeven aan kinderen. Ze kunnen je als geen ander goed leren zingen!

De kosten voor de Dag zijn 7,50 euro per kind. Je neemt zelf je lunchpakket mee. Water en limonade zijn gratis. Bij iedere inschrijving krijg je 2 toegangskaarten voor de eindpresentatie.

De dag vindt plaats op zaterdag 25 maart van 10.30 tot ca. 14.30 uur in de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47, 2671 KH Naaldwijk.

Bekijk hier de flyer van de Zangworkshopdag voor kinderen met alle info en het programma!

Je kunt je inschrijven via deze link.