Vier het Leven binnenkort ook in het Westland

Gepubliceerd op dinsdag 7 februari 2017

`Samen uit, samen genieten´, dat is het motto van stichting Vier het Leven. Al ruim 10 jaar biedt deze non-profit organisatie ouderen vanaf 65 jaar de gelegenheid om onder begeleiding van een vrijwilliger te genieten van een film, concert of een theatervoorstelling. Alle genres, van klassiek, toneel, dans/ ballet, cultuur, musical tot cabaret zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Vier het Leven. Binnenkort start dit mooie initiatief ook in het Westland!

De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Ouderen maken hun keuze uit het aanbod en melden zich aan. Lid worden is niet nodig. Vier het Leven draagt zorg voor de complete organisatie van de activiteit. De deelnemers betalen de arrangementsprijs, die bestaat uit het toegangskaartje, consumpties, vervoer en bespreekkosten. Betrokken vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op, begeleiden hen tijdens de voorstelling en brengen hen weer thuis. Ook ouderen met een rollator of rolstoel zijn welkom, indien nodig wordt aangepast vervoer geregeld.

Vraag vrijblijvend het programma aan op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur via het landelijke (reserverings)nummer 035-524 51 56. Het overzicht met voorstellingen is ook te vinden op de website van Vier het Leven.

Vier het leven biedt een zorgeloze en sprankelende ervaring waar ouderen naar uit kunnen kijken én nog lang van kunnen nagenieten. Bent u op leeftijd, en wilt u graag weer eens uit? Dan is Vier het Leven precies wat u nodig heeft. Of geef een gezellige en volledig verzorgde middag of avond met Vier het Leven cadeau in de vorm van de Vier het Leven cadeaubon. Bestel hem hier!

Vrijwilligers gezocht
Een ontspannen avond uit, onder begeleiding van een enthousiaste vrijwilliger, is voor veel ouderen van onschatbare waarde. Vanaf het voorjaar kunnen ook ouderen in Westland genieten van een uitje met Vier het Leven. Om de organisatie van alle uitjes tot in de puntjes te kunnen regelen, is Vier het Leven Westland op zoek naar een vrijwillige locatiecoördinator en naar begeleiders. Bent u enthousiast en ondernemend, en heeft u affiniteit met ouderen én theater? Kijk dan hier voor de beschikbare vacatures.

Vier het Leven is een goede doelen organisatie en wordt gesteund door gemeenten, donateurs, bedrijven en fondsen zodat de kosten voor de realisatie van haar activiteiten zo laag mogelijk blijven.
De stichting kan rekenen op subsidie van de gemeente Westland en op steun van Fonds Westland. Daarnaast werkt Vier het Leven samen met onder andere WestlandTheater de Naald, Westland Cultuurweb en Vitis Welzijn.