Eerste Westlandse Boekengala met special guest Jules Deelder

Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2017

Dinsdag 28 maart beleeft Gemeente Westland haar allereerste Westlandse Boekengala!  WestlandTheater De Naald is place to be tijdens deze sfeervolle avond, waar gasten ogen en oren tekort komen. Het Westlandse Boekengala is een initiatief van Schrijvers tussen de Kassen, i.s.m. Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald. Naast tal van nationale en lokale artiesten, maakt niemand minder dan dichter, schrijver, jazzkenner, theaterdier en bovenal Rotterdammer Jules Deelder zijn opwachting.

Met het thema van de avond ‘Verboden Vruchten’, tevens het thema van de nationale Boekenweek, zal Jules Deelder uiteraard raad weten. Ook rapper Fresku en storyteller en poëet Justin Samgar staan deze avond in De Naald. Op eigenzinnige en verfrissende wijze aan elkaar gepraat door de gastvrouw van de avond: cabaretière Margriet Bolding. De avond bestaat uit twee delen: een spetterende aftrap in de Koornneef Retailgroepzaal, gevolgd door een verrassend en ludiek programma met borrel in de foyer met optredens van o.a. Het Wilde Westen, poetryslammer Else Kemps en de Westlandse Streekdichter Marijke van Geest. Muzikaal omlijst door de band FABruari Four. Ook de uitslag van de schrijfwedstrijd die is uitgeschreven door Schrijvers tussen de Kassen wordt deze avond bekend gemaakt, waarbij de winnaars zullen voordragen.


Vanaf 19.15 uur is de foyer geopend, het programma start stipt om 20.00 uur. Gasten worden muzikaal en in stijl verwelkomd door zangeres Esther van Es en gitarist Jan van Bijnen. We dansen de avond uit, waarbij het programma eindigt rond middernacht. Dresscode voor de avond is feestelijk!

Het Westlands Boekengala wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Westland, Loswal “De Bonnen” en Fonds Westland.

Reserveren
Kaarten voor deze unieke avond zijn vanaf 18 januari verkrijgbaar via WestlandTheater De Naald: www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van De Naald. Kaarten kosten € 15.