Blaaskwintet Hi-Five bij Oude Kerk Klassiek met 'Ein Mittag in Wien'

Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2017

Op zondag 29 januari is blaaskwintet Hi-Five te gast bij Oude Kerk Klassiek met 'Ein Mittag in Wien'. Sinds een aantal jaren organiseert WestlandTheater De Naald, i.s.m. de Stichting Vrienden van de Oude Kerk en Westland Cultuurweb, met veel succes gevarieerde klassieke concerten op de zondagmiddag in de sfeervolle Oude kerk in Naaldwijk.

Met dank aan André Rieu raast het operettevirus in sneltreinvaart door het hele land. Waren het eerst voornamelijk oudere liefhebbers, tegenwoordig smult ook de jongere generatie van dit genre. De Franse operette, de satirische Offenbach bijvoorbeeld, of de zwoele Spaanse operette, ook wel Zarzuela genoemd. Het zal allemaal niet ontbreken in dit fonkelnieuwe operette programma genaamd ‘Ein Mittag in Wien’, gebracht door blaaskwintet Hi-Five.


Blaaskwintet Hi-Five is een origineel blaaskwintet en bestaat uit dwarsfluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot. Het repertoire voor dit type blaaskwintet is zeer gevarieerd en talrijk, wat het spelen in het ensemble tot een leuke uitdaging maakt. Hi-Five telt vijf leden: Anja van den Bos, Henk van den Bos, Benno Simonis, Pieter Hofland en Ferdinand Weijs.

Reserveren
Locatie: Oude Kerk, Wilhelminaplein Naaldwijk.  Aanvang: 15.00 uur.
Kaartverkoop à € 12,50 inclusief consumptie via Westlandtheater De Naald
Telefonisch 0174-636900 of via www.westlandtheater.nl