Wie wint de Oud-Westlandprijs 2017?

Gepubliceerd op donderdag 1 december 2016

De Oud-Westlandprijs, ingesteld door het Genootschap Oud Westland, wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een persoon, groep of instelling die zich heeft ingespannen voor het in stand houden, onderzoeken of onder de aandacht van het publiek brengen van de Westlandse geschiedenis en/of het Westlandse historisch erfgoed.

Ken jij iemand die de geschiedenis van het Westland op een boeiende manier kan presenteren? Ben je lid van een groep die onderzoek doet naar onze verborgen schatten? Vind je dat een instelling die zich al jaren inzet voor het behoud van het Westlandse historische erfgoed in het zonnetje gezet moet worden?
Meld hen dan snel aan als kandidaat voor de prijs door voor 31 december 2016 een mail te sturen naar secretaris@oudwestland.nl
De voorwaarden en spelregels rond de Oud-Westlandprijs vind je op www.oudwestland.nl.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 500,-, een oorkonde en een beeldje, die worden uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst van het Genootschap Oud Westland in juni 2017. Voor het eerst is er ook een publieksprijs te winnen!

De eerste Oud-Westlandprijs (2010-2012) ging naar Koos van Leeuwen uit Poeldijk, de tweede werd gewonnen door Jacques Moerman uit Schipluiden. Wie gaat het worden in 2017? Spannend!