Kaartverkoop Nieuwjaarsconcert Knallend Westland gestart!

Gepubliceerd op dinsdag 22 november 2016

En kaboem! De kaartverkoop is van start!
Vanaf nu kun je je voor slechts €12,50 verzekeren van een plek bij een meer dan sprankelende muzikale middag in WestlandTheater De Naald!

Kaarten voor het Westland nieuwjaarsconcert Knallend Westland zijn verkrijgbaar via de website van De Naald.

Het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland zal op zondag 22 januari 2017 de grote zaal op z'n grondvesten doen schudden met een supergevarieerd programma vol muziek, dans en theater.

Wie doen er mee? Ga er maar even voor zitten: tien jonge Westandse talenten staan tijdens het concert in de schijnwerpers. Esther Dingemanse (viool), Ehran Ruinard (drums), Nikita Tetteroo (piano), het bandje FRSH (Lisa Kool, Nijland Ashok, Wessel van der Goes, Thijs Valstar, Laura van der Meer), Karel Mahieu (zang) en Joëlle Brouwers (zang) kregen tijdens de audities eind oktober de jury al op de stoelen, dus dat belooft wat!

Rondom hen slaan Westlandse professionele en amateurmusici van muziekverenigingen en muziekscholen, het Westland Saxofoon Orkest, het Westlands Blazers Collectief, Muziekmeesters Westland en de bands FABruari Four en Crossfire Hurricane de handen ineen om het nieuwe jaar zinderend in te luiden. De leerlingen van Theaterschool Koperen Kees en dansschool Dans Creatie luisteren het concert op met theater, zang en dans.

De muzikale leiding van het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland is in handen van Erik-Jan de With, bekend van o.a. het Westland Saxofoonorkest en de Westlandse Saxofoondag. Hij organiseert het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Westland Cultuurweb en WestlandTheater De Naald.