Vertrek kwartiermaker Wilma Franchimon

Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2013

Westland Cultuurweb per 1 oktober 2013 officieel van start!

Kwartiermaker Westland Cultuurweb Wilma Franchimon:

"Maandagavond 30 september heb ik mijn opdracht om de stichting Westland Cultuurweb op te richten afgerond. Met hulp van velen uit het cultuurveld en het onderwijs staat er een nieuwe cultuurnetwerk organisatie, die niet alleen in het cultuurveld werkzaam zal zijn, maar ook in het cultuureducatie veld op de scholen. Jeroen Kunstman is sinds 1 oktober de nieuwe directeur. De raad van toezicht; Piet Vreugdenhil (voorzitter), Bart Sosef, Bart Luttik en Steffie Michels zijn al op 28 juni begonnen met hun werkzaamheden.

Ik heb met veel plezier en enthousiasme samengewerkt met vele collega’s uit het veld. Het was geweldig om deel uit te maken van de enorme betrokkenheid en de wil om iets voor elkaar te krijgen in Westland. Voor velen ook gewoon in de vrije tijd. Trots ook op de collega’s uit het onderwijs, 9 ICCers uit Westland! Het toewerken naar het vergroten van het Westlands cultuureducatieaanbod, meer samenwerking tussen de diverse partijen, dat wordt de taak van de nieuwe stichting. Ik werk al vanaf 1 september bij Codarts, de HBO opleiding voor Muziek, Circus, Dans en Muziektheater in Rotterdam. Een prachtig internationaal instituut, waarvan studenten ook stage lopen in Westland. Dus de band blijft!

Dank voor alle samenwerking en ik wens de raad van toezicht en Jeroen Kunstman een prachtige opbouw toe, in samenwerking met alle enthousiaste cultuur- en onderwijs partners die Westland rijk is."