Let's Make Music Festival

Gepubliceerd op woensdag 9 november 2016

Zaterdag 26 november vindt in zalencentrum ‘de Noviteit’ in Monster de allereerste editie plaats van het Let's Make Music Festival.
Het Let's Make Music Festival is een initiatief van vier gerenommeerde muziekscholen uit de regio Westland/Den Haag: The Guitar Master van Paul de Zeeuw, Alex van Elswijks Place 4 Bass, Arjan Molenaar Muziek en Drumschool Stefan van de Brug. Het festival zet livemuziek en muziek gerelateerde kunstvormen in de spotlights en wil het publiek enthousiasmeren om zelf met één van de muzikale disciplines, gitaar, basgitaar, slagwerk en toetsen, aan de slag te gaan. Er is voor jong en oud en voor elk niveau van alles te doen en te ontdekken tijdens deze geweldig inspirerende dag!

De Tuinzaal vormt het decor voor een swingende leerlingendag waar de leerlingen van de aangesloten muziekscholen het geleerde in de praktijk brengen en enthousiast van zich laten horen. Ervaren vocalisten, een toetsenist en een blazerssectie staan de leerlingen bij.  In combinatie met professioneel licht en geluid ontstaat er zo een echte live ervaring.
In de kapelzaal van de Noviteit zetten de ervaren bands een zeer gevarieerd programma op het podium.
Popfotograaf Johan Sonneveld exposeert zijn bijzondere werk en er zijn interessante workshops te volgen van geluidsgoeroe Paul Lenders en topdrummer Lucas van Merwijk. Ook aan de innerlijke mens is gedacht met een foodcorner waar heerlijke festivalsnacks en drankjes te verkrijgen zijn. Het festival wordt op spectaculaire wijze afgesloten met een optreden van de Nijmeegse band ‘Black Bottle Riot’.

Kom op 26 november naar de Noviteit in Monster om te genieten van een dag vol gave activiteiten en muzikaal spektakel!

Het Let's Make Music Festival opent de deuren om 14.00 uur en duurt tot 00.30 uur. Locatie: de Noviteit, Kloosterlaan 33, Monster. Entree: €10,-- (kinderen t/m 6 jaar gratis en 65+ €7,50).
Meer informatie over het festival: www.letsmake-music.nl