Festival Icarus in de herfstvakantie

Gepubliceerd op donderdag 6 oktober 2016

Mis het niet! Festival Icarus van 18 t/m 20 oktober

Deze herfstvakantie wordt er één om nooit te vergeten. Hoezo vervelen? Echt niet. Want theaterschool Koperen Kees geeft een groot feest waarvoor alle kinderen uit het Westland zijn uitgenodigd.

Koperen Kees bestaat 20 jaar en wil dit vieren met een spetterend festival. Op drie plaatsen in het Westland; WSKO De Zeester in Monster, v.v. LYRA in De Lier en de eigen theaterschool in Naaldwijk. Het verhaal van Icarus staat centraal tijdens dit festival. Het prachtige verhaal over een vader en zijn zoon die vliegend ontsnappen uit een doolhof. Hoe eigenwijs en inventief is dat!

De deuren van het festival gaan open om 13.00 uur. Meer dan 2000 kaarten worden tentoongesteld van alle kinderen die met hun school hebben meegedaan aan het project 'Als ik kon vliegen'. Kinderen kunnen meedoen aan verschillende workshops met theater, zang, poëzie en muziek. Op de foto met vleugels? Kan. Rustig in een hoekje chillen en een eigen ansichtkaart kleuren? Kan ook.

Als klap op de vuurpijl is er aan het einde van de dag om 16.00 uur een interactieve voorstelling. En wie het leuk vindt, kan dankzij de workshops ook meespelen met de voorstelling.

Het festival is helemaal gratis en alle kinderen zijn uitgenodigd. Mis het niet! Ook vrienden en vriendinnen mogen meekomen en ouders, buren, tantes, oma's, opa's, neven en nichten zijn van harte welkom bij de voorstelling. Als ze maar geen hoogtevrees hebben.

Festivaldagen en tijden
di. 18 oktober – 13.00 - 17.00 uur WSKO De Zeester, Kloosterlaan 4, Monster 
wo. 19 oktober – 13.00 - 17.00 uur v.v. LYRA, Veilingweg 26, De Lier
do. 20 oktober – 13.00 - 17.00 uur Theaterschool Koperen Kees, 's-Gravenzandseweg 109a, Naaldwijk

Kijk ook op www.koperenkees.nl