Open Atelierroute Wateringen Kwintsheul

Gepubliceerd op maandag 22 augustus 2016

In het weekend van 3 en 4 september vindt in Wateringen en Kwintsheul weer de Open Atelierroute plaats. Maar liefst 31 beeldend kunstenaars exposeren hun werk in eigen atelier of op een bijzondere locatie. Een fantastische gelegenheid om heel veel verschillende kunst te bekijken en met de kunstenaars van gedachten te wisselen. Wie weet gaat u zelfs met een prachtig kunstwerk naar huis, want het meeste werk is te koop! U kunt de route zaterdag en zondag bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

In de Hofboerderij geeft de overzichtstentoonstelling van werk van deelnemende kunstenaars een mooi beeld van wat u op de route kunt verwachten. Eric Borggreve opent de tentoonstelling op donderdagavond 1 september om 20.00 uur. De overzichtstentoonstelling is de rest van de maand september nog te bezoeken op zaterdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur.

Met behulp van de papieren of digitale routekaart, die werkt op het GPS signaal van uw mobiel, vindt u moeiteloos uw weg langs kunst, kunst en nog meer kunst!

Meer informatie vindt op de nieuwe website van de organisatie: www.oawk.weebly.com