Picknick Festival Het Westerhonk

Gepubliceerd op maandag 8 augustus 2016

Zaterdag 27 augustus Picknick Festival Het Westerhonk

Het 50-jiarig jubileum van ’s Heeren Loo locatie Het Westerhonk in Monster wordt heel 2016 groots gevierd! Na de succesvolle feestweek van afgelopen juni, staat op zaterdag 27 augustus voor de eerste keer het Picknick Festival op het programma. Een gezellige dag vol optredens, activiteiten en workshops voor jong en oud. Bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en buren, inwoners van Westland en omgeving, iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis!

Op zaterdag 27 augustus tussen 10.00 en 15.00 uur is er van alles te beleven op Het Westerhonk.
In samenwerking met Westland Cultuurweb wordt er een gevarieerd programma samengesteld met lokale muziek-, dans- en theaterinitiatieven. Zo kunt u onder andere genieten van Slagwerkgroep Kabaal, FABruari Four en het 40Forever Koor. Ook Het Watertheater, één van de vele creatieve dagbestedingen op Het Westerhonk, verzorgt een optreden.

Naast muziek en dans zijn er diverse activiteiten en workshops, voor jong en oud, met en zonder verstandelijke beperking. Knutsel bijvoorbeeld een piratentrekpop, klauter over een hindernisbaan, maak een mini-sculptuurtje van boetseerwas, versier cupcakes versieren of meet & greet met een sprookjesfiguur, met wie je ook nog een liedje kunt zingen! Is de stempelkaart (op te halen in restaurant Samen) vol? Leven hem in en ontvang een mooi aandenken aan deze leuke dag!

Picknicken
De activiteiten, optredens en workshops vinden verspreid over zorgpark Het Westerhonk plaats, onder andere bij boerderij De Willemshoeve, restaurant Samen en Belevingstuin De Bosroos. Zoek een plekje op een van de picknickbanken, of neem zelf een kleedje mee. Eigen eten en drinken mag, maar uiteraard zijn er genoeg lekkere dingen te koop bij diverse foodtrucks, op het marktje of bij de diverse dagbestedingen en restaurant Samen.

Meedoen?
De organisatie is nog op zoek naar lokale partijen die hun dienst of product willen verkopen of promoten vanuit één van de marktkramen. Maak je bijvoorbeeld zelf jam of sieraden of ben je lid van een lokale sportvereniging? Speel je in een bandje, zing je in een koor, zit je bij een dansgroep of speel je bij een theatergezelschap en lijkt het je leuk om op te treden op zaterdag 27 augustus? Neem dan contact met ons op via tessa@spontaan.nu.

Jubileum
50 jaar Het Westerhonk, dit jubileum vieren we graag met iedereen die Het Westerhonk heeft gemaakt tot wat het nu is: een prachtig zorgpark waar zowel mensen met als zonder een verstandelijke beperking kunnen wonen, werken en recreëren. Meer informatie over het Picknick Festival is te vinden op www.sheerenloo.nl/picknickfestival of via facebook.com/hetwesterhonk