Moonwalk De Hoge Bomen 50 jaar

Gepubliceerd op maandag 18 april 2016

Sportpark ‘De Hoge Bomen’ in Naaldwijk bestaat dit jaar 50 jaar! Dit heugelijke feit wordt op zaterdag 1 oktober gevierd met een cultureel evenement. Deze Moonwalk, een diversiteit aan culturele optredens, verbindt de kantines van alle sportverenigingen met elkaar.

U kunt deelnemen aan de Moonwalk als artiest, sponsor of publiek. Meldt u aan voor 1 mei a.s. sportpark-de-hoge-bomen-50jaar@outlook.com.

Alle inkomsten komen na aftrek van de kosten ten goede aan de deelnemende sportverenigingen!

• Deelname als artiest: u kunt zich opgeven voor het verzorgen van een optreden van maximaal 15 - 20 minuten. Denkt u aan: muziek, cabaret, toneel, playback-acts, dj- optredens, gedichten, dans, zang, kunstwerken, expositie over een sportvereniging op het sportpark, spectaculaire sportdemonstraties of een clinic van een bekende Nederlandse of Westlandse sporter. Graag korte omschrijving act!

• Deelname sponsors: Wilt u als sponsor participeren in het evenement dan kan dat natuurlijk ook. U steunt automatisch uw sportvereniging en het festival. Het kan om een financiële donatie gaan of door het kopen van kaarten of VIP arrangementen voor uw medewerkers. Ook sponsoring door het promoten en uitdelen van producten aan publiek, zoals groente, fruit, gezonde voeding, bloemen voor de optredende artiesten etc. is welkom. Naamsvermelding van uw product verbonden aan ‘50 jaar sportpark De Hoge Bomen’ of de sportvereniging is vanzelfsprekend mogelijk.

• Deelnemer als publiek: Meldt u dan alvast aan en save de date!  De kosten bedragen maximaal € 7,50, inclusief een consumptie en de optredens, de wandeling en de begeleiding. Iedereen is welkom om zich op te geven voor deze avond.

Deelnemende verenigingen zijn o.a.: Voetbalvereniging RKVV Westlandia, Handbalvereniging Westlandia, Hockeyvereniging Westland, Voetbalvereniging Naaldwijk, Atletiekvereniging Olympus ‘70, Turnhal Westland van  Stichting Westlandse Gymnastiekverenigingen, Zwembad de Hoge Bomen, Tennisvereniging LTC, Jeu de Boules vereniging Westlandia ’87, Trainingsstal De Hoeve, Biljartvereniging 't Groene Hart en Scouting Rambonnetgroep.