Leerlingendag Muziekverenigingen

Gepubliceerd op donderdag 3 maart 2016

Wild Wild Westland: leerlingendag voor muziekverenigingen!


Op 2 april aanstaande organiseren de Westlandse Muziek Federatie en Westland Cultuurweb een inspirerende workshop dag voor leerlingen van de Westlandse muziekverenigingen. Muziek uit films als bijvoorbeeld Tarzan en de The Lion King is de inspiratie voor deze mooie muzikale dag. In verschillende ensembles en orkesten wordt de hele dag gerepeteerd. Vanaf 10 uur ’s morgens is iedereen welkom, van beginnende tot gevorderde leerling. De hele dag wordt verzorgd en begeleid door enthousiaste professionele muzikanten. De muzikale leiding ligt in handen van Cindy van der Zee en Erik-Jan de With.

Om 15:30 wordt afgesloten met een flitsend concert door alle deelnemers. Hier zijn natuurlijk ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom! Het slotconcert wordt opgeluisterd door een optreden van de talenten van jongNBEwest. Zij zullen de dag samen met de Westlandse leerlingen afsluiten in een spetterende finale…….

Heb je zin om die dag mee te doen en ben je lid van één van de harmonieën of fanfares die zijn aangesloten bij de Westlandse Muziek Federatie? Je kunt je nog opgeven bij de leerlingencoördinator van je vereniging. Deelname aan de dag is gratis.
Leerlingendag 2016
Zaterdag 2 april, 10:00-17:00 uur
Basissschool Andreashof, Leeuwerik 11, Kwintsheul