Workshops voor cultureel aanbieders in het onderwijs

Gepubliceerd op dinsdag 15 december 2015

Westland Cultuurweb biedt begin 2016 gedurende twee dagdelen kosteloos workshops aan voor educatief medewerkers en vakdocenten in de disciplines theater en muziek, die voor de klas staan of dat willen gaan doen. Deze activiteiten vallen onder het aanbieden van deskundigheidsbevordering in de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit.
Tijdens het eerste dagdeel leer je een pedagogisch plan van aanpak te maken en een les op te bouwen waarbij het positief motiveren van leerlingen centraal staat.
In het tweede dagdeel ga je specifiek met je eigen discipline van theater of muziek aan de slag. Je krijgt tools om je lessen te verbeteren, vooral toegespitst op de vraag hoe je een klas helemaal betrokken en geïnspireerd krijgt.


Op dit ogenblik worden de data vastgesteld. De workshops gaan waarschijnlijk plaatsvinden op twee zaterdagen in februari.


Ben je al aanbieder in het onderwijs of heb je plannen dit te worden, meld je dan alvast aan via wendyvanes@westlandcultuurweb.nl. Een persoonlijke uitnodiging volgt zo spoedig mogelijk.