Expositie 'Natuur in het Westland'

Gepubliceerd op zaterdag 21 november 2015

Hoe overweldigend mooi de natuur in het Westland is kunt u met eigen ogen zien bij de expositie 'Natuur in het Westland’ in Westlandtheater De Naald. Ruim 60 foto’s tonen de Westlandse natuur in al haar facetten, gezien door de lens van Westlandse fotografen.

De expositie bevat een selectie van de ingezonden foto’s en is tot donderdag 3 december te zien in De Naald gedurende de openingstijden. Hierna reist de expositie langs de verschillende vestigingen van Bibliotheek Westland en het Westlands Museum. Van 4 december t/m 4 januari is de expositie in Bibliotheek Naaldwijk te zien en aansluitend een maand in het Westlands Museum.

Het Westlandse publiek heeft via Facebook gestemd op de foto die het meeste indruk maakte. Noëlle van Dijk kreeg de meeste stemmen. Als publiekswinnaar kreeg zij de prijs, een vergroting van de winnende foto op canvasdoek beschikbaar gesteld door Ben Hofland, tijdens de opening van de expositie door wethouder Marga de Goeij overhandigd.

'Natuur in het Westland' is een samenwerking van Westlandtheater De Naald met het Westlands Museum, Bibliotheek Westland en Westland Cultuurweb.

 (Foto Thierry Schut)