Uitslag audities Nieuwjaarsconcert Knallend Westland

Gepubliceerd op zaterdag 21 november 2015

Wat een talent kwam er voorbij tijdens de audities voor het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland!
Na rijp beraad besloot de jury dat Zangeres Elize de Kool (9 jaar), saxofonist Martijn van Ditshuizen (13 jaar), pianist Danny Ruigrok van de Werve (17 jaar) en de groep ‘Pleasure’ bestaande uit Sander Bakker op piano (15 jaar) en zangeressen Nicole van Dorp, Mireille Verschoor en Linda Bakker (16 en 17 jaar) op 3 januari op het grote podium van Westlandtheater De Naald in de schijnwerpers zullen staan.


Binnenkort gaan deze jonge talenten samen met van Erik-Jan de With aan de slag met de muziekkeuze, de arrangementen en de repetities. Daarnaast staat een workshop op het Conservatorium in Rotterdam op het programma. Ook trombonist Joost de Wilde (17 jaar) en Carlijn van Ruijven op trompet (13 jaar) krijgen naar aanleiding van hun bijzondere optreden tijdens de audities een rol in het concert.

Onder de muzikale leiding van Erik-Jan de With zorgen de jonge talenten samen met het Westland Blazers Collectief, het Westland Saxofoon Orkest, koperblazers en slagwerkers van de Westlandse muziekscholen en muziekverenigingen, Big Band Westland o.l.v. Peter Habraken en Kinderkoor Eigenwijs voor een een sprankelend en verrassend theatraal programma, een knallend begin van 2016!

Kaarten en reserveren via www.westlandtheater.nl

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb en Westland Theater de Naald