Gezocht: aanbieders Kunstkracht 10

Gepubliceerd op vrijdag 23 oktober 2015

Gezocht: aanbieders Kunstkracht 10
Leerkrachten kunnen heel veel zelf, dat hebben we wel gezien het afgelopen schooljaar. Toch zijn er voor het geven van bepaalde lessen en workshops binnen de leerlijnen van Kunstkracht 10 ook kunstvakdocenten en verenigingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan kennismaken met een koor, een harmonievereniging of een theatervereniging, het bezoeken van een muziekstudio of –theater en het leren acteren voor de camera. Binnen de leerlijnen muziek, theater en dans zijn er veel lessen voor kunstvakdocenten. We hebben inmiddels diverse aanbieders gevonden, maar we zijn nog steeds op zoek! Ben of ken je iemand die hiermee aan de slag zou willen gaan? Neem dan contact met ons op via info@westlandcultuurweb.nl.

Algemene informatie over Kunstkracht 10 vindt je hier, het leerlijn aanbod kun je hier bekijken.


Daarnaast willen we graag in contact komen met professionals die binnen de nieuwe leerlijnen beeldende kunst, erfgoed en literatuur & filosofie lessen of workshops zouden willen aanbieden. Op woensdag 18 november organiseert Cultuurweb twee informatiebijeenkomsten. Geïnteresseerden in de leerlijn beeldende kunst zijn van harte welkom van 10.30 tot 12.00 uur, voor de leerlijn erfgoed vindt de bijeenkomst plaats van 12.30 tot 14.00 uur. Locatie: Kunsthuis18, Zuideinde 6 in Naaldwijk.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de bijeenkomsten en de mogelijkheden om aanbieder te worden? Meld je aan voor de mailinglijst via info@westlandcultuurweb.nl