Experttrainingen cultuureducatie voor leerkrachten primair onderwijs

Gepubliceerd op dinsdag 13 oktober 2015

138 leerkrachten hebben vorig schooljaar een teamtraining van Westland Cultuurweb gevolgd. Deze teamtrainingen geven we op scholen die aan de slag gaan met een bepaalde leerlijn, om de leerkrachten ondersteunen bij het werken met de lessen. Tijdens de trainingen hebben we zoveel passie, inspiratie en mogelijkheden gezien, dat we de leerkrachten die hier meer mee willen graag nog iets extra’s aanbieden. In dit kader organiseren we in november 2015 experttrainingen.

De experttraining is bedoeld voor leerkrachten met een passie voor bijvoorbeeld theater, die aan meerdere groepen theaterles geven en/of collega's willen coachen bij het geven van die kunstdiscipline. In november 2015 starten de experttrainingen op het gebied van theater, muziek en dans. In twee woensdagmiddagen krijg je handvatten aangereikt om een inspirerende theater-, muziek- of dansles te geven in de klas. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 4 en 11 november 2015. Het is de bedoeling dat je als leerkracht voor één discipline kiest, zodat de expertise breed verspreid wordt in de teams.

De trainingen zijn gratis beschikbaar en worden gegeven door Westland Cultuurweb. Later in het schooljaar volgen de experttrainingen voor beeldende kunst, erfgoed en literatuur & filosofie.

Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 27 oktober via info@westlandcultuurweb.nl.