Moonwalking met activiteiten tijdens 'Nacht van de Nacht'

Gepubliceerd op vrijdag 9 oktober 2015

Op zaterdagavond 24 oktober a.s. vindt er een speciale Moonwalking plaats bij het landelijke thema ‘Nacht van de Nacht’ bij de Rondgang in Hoek van Holland.

Moonwalking is een avondwandeling met een cultureel tintje. Tijdens deze Moonwalking in Hoek van Holland zijn verschillende optredens en activiteiten te zien. Zo zijn er optredens van de Koningin der Nacht van Mozart gezongen door Cathlin Hilgersum, optreden balletschool Domingos, Sterrenwachter Rob Lefeber, spokenact van buitentheater Indigo, gedichten met saxofoonmuziek door Ed van Berkel en Theo Kok, flamencomuziek verhalen, beeldanalist Helene Tabbe, film Dark City, cabaret van Rima Kawuwung en nog veel meer.

De Moonwalking start om 19:30 uur en eindigt om 22:30 uur. De deelname is gratis en de exacte locaties zijn nog een verrassing.

Aanmelden kan via info@cultureleraadmonster.nl met naam, adres en telefoonnummer en aantal personen. Er is beperkt plaats, dus meldt u snel aan!

De Moonwalking wordt georganiseerd door de Culturele Raad Monster in samenwerking met Get Hoekt. Voor verdere info zie hoekvanholland.nl, cultureleraadmonster.nl en VVV Hoek van Holland.